BEHANDLINGAR

Prisjustering 

Vi uppskattar verkligen att du väljer vår medicinska fotvårdssalong för dina behandlingar och vill dela några viktiga förändringar med dig.

Eftersom vi alltid strävar efter att erbjuda dig den bästa möjliga service, har vi noga övervägt våra priser för att säkerställa att de återspeglar den kvalitet och omsorg du förväntar dig av oss. Tyvärr har påverkan av den pågående inflationen på våra driftskostnader gjort det nödvändigt för oss att justera våra behandlingspriser. Vissa tjänster står oförändrat.

Från och med 1:a mars 2024 kommer våra priser att justeras för att fortsätta leverera exceptionell medicinsk fotvård med högsta standard. Vi förstår att prisändringar kan vara oroande, men vi försäkrar dig om att detta beslut inte tas lättvindigt och är nödvändigt för att upprätthålla den höga kvalitet som du förväntar dig från oss.

Vi är tacksamma för ditt förtroende och stöd och ser fram emot att fortsätta serva dig på bästa sätt. Om du har några frågor eller funderingar kring dessa förändringar, är du mer än välkommen att kontakta oss. Vi värdesätter din affär och ser fram emot att fortsätta vår långsiktiga relation.

Tack för din förståelse.

Vänliga hälsningar,

Lugna Fötter, Fayeze 

MEDICINSK FOTVÅRD

Medicinsk fotvård består av fotbad, klippning av tånaglar, slipning av nagelkanterna så de inte är vassa, borttagning av förhårdnader, liktornar, vårtor, hälsprickor och nageltrång.

Om du har tjocka naglar så fräser jag ner dem till normal tjocklek. Som avslutning filar och smörjer jag dina fötter med en skön kräm.

En fotvårdsbehandling är bra även för att förebygga fot- och nagelproblem, och för att få mjuka och sköna fötter.


Tid: 60 minuter
Pris: 699 kr 

Nageltrång

Ett nageltrång innebär att nageln skär in i huden och kan orsaka infektioner när bakterier tränger in i såret.

Vid behandlingen klipper jag bort den del av nageln som skurit ner i huden, gör rent och lägger en avlastning. Om det finns var så gör jag ett omslag som drar ut varet.

Har du återkommande nageltrång så kan jag hjälpa dig med att sätta på en plastplatta på nageln som hjälper nageln som växer fram att inte växa ner i skinnet.


Tid: 15 minuter
Pris: 449 kr 

Liktorn behandling

Liktornar är en förhårdnad som ibland kan kännas som en tagg i foten eller som en smärta runt det förhårdnade området.

Jag skär bort förhårdnaden på och runt liktornarna, och skär bort den hårda kärnan som sitter i mitten och trycker. Sedan gör jag en avlastning som tar bort trycket från det irriterade området.

Tid: 30 minuter
Pris: 399 kr

 VÅRTBEHANDLING

Vårtorna skärs ner med skalpell och rengörs och behandlas med acetocaustin. Det finns flera sätt att behandla vårtor, vi använder även frysning (om du är inte diabetiker), och olika sorters medel.

Terapeuten konsulterar med dig om vi tycker att vi ska byta metod. Vårtor kan vara envisa och det är viktigt att ditt immunförsvaret är på topp när virus ska behandlas. Vi berättar gärna hur du får ditt immunförsvar på topp!

Tid: 15 minuter
Pris: 399 kr

NAGELKLIPPNING

Om du har problem att komma åt att klippa själv, eller om du vill ha en extra fin klippning och slipning så hjälper jag dig med det.

Jag klipper, slipar jämna och fina kanter och eventuellt fräser ner nageln om det behövs.

Tid: Ca 20 minuter
Pris: 369 kr

NAGELTRÅNG / VÅRTOR / LIKTORN uppföljning

Nageltrång / vårtor / liktorn brukar ibland innefatta återbesök 3-4 dagar efter behandlingstillfället.

Tid: 15 minuter
Pris: 299 kr


Nagelkorrigering / HFL Medical Reconstruction Gel

Våra nagelkorrigeringstjänster med HFL Medical Reconstruction Gel erbjuder en avancerad och skonsam lösning för att omforma och korrigera naglar till optimal hälsa och estetik. Genom att använda högkvalitativa material och avancerad teknik strävar vi efter att återställa skadade eller ojämna naglar till deras naturliga skönhet.  Kan användas till: 
_ Svamp naglar 
_ Inåtväxande naglar 
_ Trauma naglar 
_ Brutna naglar


Tid: 30 minuter
Pris: 549 kr

Svamp Test

Ett test för enkel och säker bestämning av nagelsvamp genom dermatofyter (Trichophyton Microsporum, Epidermophyton). Kliniska studier påvisar en noggrannhet på 90,5%. Du kan göra testet under en behandling eller du bokar tid bara för göra test. Du får svaret inom 5 minuter.

Tid: 15 minuter
Pris: 495 kr

Undersökning

Jag kommer att undersöka kundens tånaglar och fot samt ge tips och råd för eventuella problem t.ex. svampnaglar, liktorn, vårta mm. Då kan kunden boka rätt tjänst för vidare behandling.

Tid: 15 minuter
Pris: 249 kr

MEDICINSK FOTVÅRD + LACKNING

Medicinsk fotvård består av fotbad, klippning av tånaglar, slipning av nagelkanterna så de inte är vassa, borttagning av förhårdnader, liktornar, vårtor, hälsprickor och nageltrång.

Om du har tjocka naglar så fräser jag ner dem till normal tjocklek. Som avslutning filar och smörjer jag dina fötter med en skön kräm. Slutligen målar jag tånaglar med ditt egna nagellack eller du får välja oöppnade nagellack av mig.

En fotvårdsbehandling är bra även för att förebygga fot- och nagelproblem, och för att få mjuka och sköna fötter.Tid: Ca 75 minuter
Pris: 849 kr 

FOTVÅRD SOM FRISKVÅRD

Denna tjänst väljer du när du använder ditt friskvårdsbidrag från din arbetsgivare. Den är momsbelagd, därav priset.

Efter ett avkopplande fotbad görs en vanlig fotvård och avslutas med en ordentlig fotmassage. Denna behandling ger lätta och välmående fötter.

Vi är anslutna till epassi.


Tid: 60 minuter
Pris: 949 kr inkl moms