BEHANDLINGAR

MEDICINSK FOTVÅRD

Medicinsk fotvård består av fotbad, klippning av tånaglar, slipning av nagelkanterna så de inte är vassa, borttagning av förhårdnader, liktornar, vårtor, hälsprickor och nageltrång.

Om du har tjocka naglar så fräser jag ner dem till normal tjocklek. Som avslutning filar och smörjer jag dina fötter med en skön kräm.

En fotvårdsbehandling är bra även för att förebygga fot- och nagelproblem, och för att få mjuka och sköna fötter.


Tid: 60 minuter
Pris: 649 kr 

Nageltrång

Ett nageltrång innebär att nageln skär in i huden och kan orsaka infektioner när bakterier tränger in i såret.

Vid behandlingen klipper jag bort den del av nageln som skurit ner i huden, gör rent och lägger en avlastning. Om det finns var så gör jag ett omslag som drar ut varet.

Har du återkommande nageltrång så kan jag hjälpa dig med att sätta på en plastplatta på nageln som hjälper nageln som växer fram att inte växa ner i skinnet.


Tid: 15 minuter
Pris: 399 kr 

Liktorn behandling

Liktornar är en förhårdnad som ibland kan kännas som en tagg i foten eller som en smärta runt det förhårdnade området.

Jag skär bort förhårdnaden på och runt liktornarna, och skär bort den hårda kärnan som sitter i mitten och trycker. Sedan gör jag en avlastning som tar bort trycket från det irriterade området.

Tid: 30 minuter
Pris: 399 kr

 VÅRTBEHANDLING

Vårtorna skärs ner med skalpell och rengörs och behandlas med acetocaustin. Det finns flera sätt att behandla vårtor, vi använder även frysning (om du är inte diabetiker), och olika sorters medel.

Terapeuten konsulterar med dig om vi tycker att vi ska byta metod. Vårtor kan vara envisa och det är viktigt att ditt immunförsvaret är på topp när virus ska behandlas. Vi berättar gärna hur du får ditt immunförsvar på topp!

Tid: 15 minuter
Pris: 299 kr

NAGELKLIPPNING

Om du har problem att komma åt att klippa själv, eller om du vill ha en extra fin klippning och slipning så hjälper jag dig med det.

Jag klipper, slipar jämna och fina kanter och eventuellt fräser ner nageln om det behövs.

Tid: Ca 20 minuter
Pris: 299 kr

NAGELTRÅNG / VÅRTOR ÅTERBESÖK

Nageltrång brukar ibland innefatta återbesök 3-4 dagar efter behandlingstillfället.

Tid: 15 minuter
Pris: 199 kr


MEDICINSK FOTVÅRD + LACKNING

Medicinsk fotvård består av fotbad, klippning av tånaglar, slipning av nagelkanterna så de inte är vassa, borttagning av förhårdnader, liktornar, vårtor, hälsprickor och nageltrång.

Om du har tjocka naglar så fräser jag ner dem till normal tjocklek. Som avslutning filar och smörjer jag dina fötter med en skön kräm. Slutligen målar jag tånaglar med ditt egna nagellack eller du får välja oöppnade nagellack av mig.

En fotvårdsbehandling är bra även för att förebygga fot- och nagelproblem, och för att få mjuka och sköna fötter.Tid: Ca 75 minuter
Pris: 799 kr 

FOTVÅRD SOM FRISKVÅRD

Denna tjänst väljer du när du använder ditt friskvårdsbidrag från din arbetsgivare. Den är momsbelagd, därav priset.

Efter ett avkopplande fotbad görs en vanlig fotvård och avslutas med en ordentlig fotmassage. Denna behandling ger lätta och välmående fötter.

Vi är anslutna till epassi.


Tid: 60 minuter
Pris: 879 kr inkl moms